Morella executa la renovació integral de la costa Pressó

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 3 de maig de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella està escometent la renovació integral de la Costa Pressó, en el punt en el què s’unix amb els carrers Confraria i Sant Julià. Esta actuació va començar fa unes setmanes i es preveia que es renovaran les conduccions de clavegueram, a causa dels problemes de filtracions que presentaven. Una vegada començats els treballs, s’ha comprovat que l’estat del sistema de canalitzacions estava en pitjor estat del previst. Per això, s’està escometent la renovació integral del vial i s’inclouran millores d’accessibilitat a les vivendes, demandades pels veïns de la zona.

L’actuació és important, perquè quan es produïxen fortes tronades, l’aigua penetra en les vivendes. El problema de les filtracions va ser detectat a través d’una càmera de vídeo, que l’empresa que gestiona la xarxa d’aigua de la ciutat va introduir per tot el sistema de clavegueram.

El regidor d’obres, Rhamsés Ripollés, indica que “el problema que s’ha detectat al començar l’actuació era més greu del que es preveia i es renovarà de forma integral tot el tram de la costa”. A més assenyala que “amb esta obra es millorarà la canalització de la xarxa de clavegueram, que generava problemes, especialment en fortes tormentes”. Ésta és una reparació que els veïns han demandat diverses vegades. Les obres es preveu que finalitzen en uns deu dies.

Més informació: