Valderrobres i Pena-roja només es trobarien en una hipotètica final

comarquesnord.cat . Matarranya . divendres, 4 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

Valderrobres i Pena-roja van jugar este cap de setmana el seu corresponent últim partit de la fase regular de copa. Tots dos equips del Matarranya es jugaven lo liderat amb dos rivals directes. I tots dos equips del Matarranya van acabar perdent i finalment queden segons de grup. Això significa que Valderrobres i Pena-roja no es veuran les cares fins a una hipotètica final entre els dos equips. Abans d’això, però, hauran d’afrontar el doble partit de semifinals, que per haver acabat segons de grup fa que hagin de jugar la volta a domicili.

Lo Valderrobres jugarà semifinals contra l’Alcanyís B, equip que va golejar este cap de setmana el Pena-roja (2-5). De fet, l’equip filial d’Alcanyís ha estat l’únic dels dos grups de copa que no ha perdut cap partit en la fase regular, ja que n’ha guanyat set i els altres tres els ha empatat. Encara així, Valderrobres només ha punxat una vegada en esta fase de copa, i ha estat precisament en esta última jornada. Per això, l’equip de la capital del Matarranya espera oblidar-se prompte d’esta derrota i traure un bon resultat en lo partit d’anada, on jugarà a Sant Roc.

Per la seua banda, lo Pena-roja jugarà semifinals contra el Chiprana, que ha estat lo botxí del Valderrobres en esta última jornada (2-0). Lo Chiprana ha estat l’únic equip capaç de guanyar el Valderrobres en copa, encara que des de l’equip matarranyenc van denunciar tracte a favor en este partit, ja que a Valderrobres li van anul·lar dos gols, mentre que el primer gol local va arribar després d’una llei de l’avantatge en un penal que va anar marxa enrere, i en el segon la pilota no havia entrat. Per la seua part, lo Pena-roja espera oblidar-se del partit contra Alcanyís i recuperar la senda de la victòria.

Més informació: | |