Aleix Arrufat guanya a Sant Julià de Vilatorta i ja són quatre victòries seguides en la Copa Osona

comarquesnord.cat . Sant Julià de Vilatorta . diumenge, 6 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Este diumenge, 6 de maig, lo municipi de Sant Julià de Vilatorta (a Barcelona) va acollir la penúltima prova de la 13ena edició de la Copa Osona de Bike Trial. I com en les últimes tres proves del campionat, les notícies no han pogut ser millors per al jove pilot del Matarranya Aleix Arrufat, qui per quarta prova consecutiva ha quedat primer en la categoria ‘Benjamí’.

Lo dia va començar assolellat, encara que a primera hora del matí feia bastant fred. A més, i tot i que hi havia previsió de pluja, la competició es va disputar sobre terreny sec. La prova vilatortina va comptar amb més de 120 inscrits i esta va ser dura a causa de la distància que hi havia entre les zones. Els participants havien de fer 5 zones a 2 voltes i la zona 5 va ser la que va marcar les diferències.

A la categoria ‘Benjamí’ hi havia 21 participants i el jove pilot de Vall-de-roures, Aleix Arrufat, del BikeTrial Matarranya va quedar en primera posició una vegada més, amb una targeta de només 1 peu de penalització entre les dos voltes i amb un temps d’una hora i 58 minuts.

Per tant, balanç molt positiu del pilot del Matarranya, que de cara a la classificació general de la prova, porta 80 punts i es consolida en el primer lloc de la general i amb cert avantatge, ja que el segon (Gaudi Vall) porta 72 punts. La prova final de la Copa Osona serà el dia 17 de juny a Calldetenes.

Més informació: