El Calaceit tanca la temporada guanyant l’Híjar (2-3)

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 6 de maig de 2012 .

Calaceit va tancar la temporada amb victòria, després de guanyar este cap de setmana a l’Híjar (2-3) en el partit aplaçat de la jornada 9. D’esta forma, el Calaceit tanca una campanya prou bona, ja que ha sumat 17 punts en només 10 partits i ha acabat tercer classificat en el grup imparell de copa. Tot i que l’equip del Matarranya ha arribat tard per disputar les semifinals de copa, des de la directiva s’ha valorat la temporada com a molt bona, ja que el projecte que va començar la temporada passada s’està consolidant en el temps. En esta última jornada, Calaceit va jugar sense pressió, i va aconseguir un resultat molt positiu que ja va encarar en la primera part (1-3). A la represa, un gol dels locals va fer perillar la victòria, però els del Matarranya van saber defensar el resultat i van tancar l’any amb bon sabor de boca.

Segons va destacar el portaveu i membre de la junta directiva del Calaceit, David Insa, “sempre que tanques la temporada així i amb victòria, sempre ho fas amb un bon sabor de boca”. Pel que fa a l’última jornada, Insa va explicar que “va ser un partit molt net i amb molt bon rotllo. Natres vam marcar primer, però mos van empatar a pilot parada”. Encara així, lo 1-3 de la primera part pràcticament li donava la victòria al Calaceit. Però un gol de l’Híjar va posar contra les cordes als matarranyencs. Insa també va reconèixer que “va ser un partit una mica loco i amb molts d’errors”, motivat això per “la falta d’intensitat” d’un partit on no hi havia gens en joc. Tot i això, victòria del Calaceit que tanca una temporada prou bona. De fet, i tot i no poder jugar les semifinals de Copa, la directiva del Calaceit reconeix que el projecte creat l’any passat s’està consolidant, i en esta temporada s’han vist coses molt interessants en el terreny de joc.

Amb esta última victòria, el Calaceit tanca la fase de copa en tercera posició i amb 17 punts, set més que el quart classificat. De fet, i al llarg d’esta fase regular de copa, ha sumat un total de cinc victòries, i ha passat per damunt a Valdealgorfa, Nonasp i Híjar. De cara a la pròxima temporada, l’objectiu és clar: seguir creixent.