El Cinctorrà empata a Benassal i el Xert guanya

comarquesnord.cat . Benassal . diumenge, 6 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Benassal i Cinctorrà empataven a 2 gols en partit disputat al Camp Municipal de Benassal. Un resultat que unit a la victòria del Xert i a la derrota del Rossell podrien fer que el Cinctorrà fora tercer si guanya el partit que li queda. És difícil pensar que el Xert puga perdre a casa el darrer partit, però en cas de ser així i que el Cinctorrà derrotara al Vilar de Canes, la segona posició encara podria ser possible.Un exigent partit a Benassal en el que el Cinctorrà va fer un dels millors partits de la temporada fora de casa. Els de Cinctorres no van quedar massa contents amb l’actuació arbitral.

El Cinctorrà començava el partit amb domini del joc. El Benassal intentava respondre al domini visitants amb balons llargs cap els seus davanters. Els de Cinctorres disposarien al primer quart d’hora de joc de vàries bones ocasions per tal d’inaugurar el marcador. Però al minut 20 el Benassal robaria un baló al centre del camp i un dels davanters entraria dins de l’àrea sent derribat per Iván després de que es produira el xut a porta. L’àrbitre pitaria penal i expulsaria a Iván en una acció protestadissima pel Cinctorrà. El penal significava l’1 a 0 i els de Cinctorres es quedaven en inferioritat.

El Cinctorrà amb 10 jugadors continuaria dominant el partit i disposaria d’ocasions. Al minut 30 el Cinctorrà reclamaria una agresió d’un jugador del Benassal sobre Albert Guardiola que l’àrbitre no va sancionar.

Al minut 35 arribava l’empat a 1. Llançament de banda de Pau amb potència que entre un defensa i el porter del Benassal no poden desbaratar i es molesten entre ells, tocant el baló en el defensa i entrant en la porteria. (1-1).

A la segona part la tònica del joc seria semblant. El Benassal tancat i amb molt d’ofici, defensava bé l’empat. El conjunt benassalenc al seu camp és un rival difícil de superar.

Al minut 65, fantàstica jugada de Mampel que, després de superar a un contrari envia el baló per tot l’escaire marcant un gran gol. El Cinctorrà es posava per davant amb l’1 a 2. Amb el marcador en contra, el Benassal es va estirar per tal d’empatar novament el partit i ho va aconseguir. Al minut 70 el Benassal marcava el 2-2 aprofitant un baló refusat a la frontal de l’àrea per engaltar un gran xut i empatar novament el partit.

A la recta final el Cinctorrà va continuar dominant, penjant balons a l’àrea d’un Benassal que a la contra disposaria de dues bones ocasions. El 3-2 per al Benassal va estar a punt d’arribar, encara que l’empat a 2 ja no variaria. Finalment, al minut 94, Delfín Náger estavellava un baló al pal.

Excel·lent treball d’un Benassal sisè a la lliga i que està fent una fantàstica temporada. El Cinctorrà va lluitar per guanyar i va estar a punt de fer-ho en un partit que també haguera pogut caure del costat benassalenc.Amb l’empat el Cinctorrà és tercer amb 62 punts, a 3 del Xert que és segon amb 65. El Rossell ara queda quart amb 60 punts.

El Cinctorrà pot assegurar la tercera posició el proper diumenge al Camp del Pla de Mig Ull on rebrà la visita del Vilar de Canes en una jornada de festa entre els jugadors de l’equip, directiva i aficionats del Cinctorrà. S’ha de celebrar aquesta fantàstica temporada, la millor de la història del C.E. Cinctorrà.