El Morella s’acomiada dels seus aficionats amb victòria

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 6 de maig de 2012 .

El Morella va jugar aquest diumenge el darrer partit a casa de la temporada, acomiadant-se de la seua afició amb victòria davant el San Pedro B. Partit intranscendent per als morellans però clau per a les aspiracions dels visitants que estan lluitant per la permanència. Tot i això, en alguns trams, sobretot de la segona meitat, l’encontre tenia tints de partit amistós.

Els del Grau de Castelló van eixir molt forts, amb ambició i sabent el que es jugaven. Es van trobar davant d’un Morella al que li va costar molt ficar-se al partit, tònica dels darrers encontres en els que ha jugat sabent que l’objectiu de la temporada s’havia acomplert. Durant el primer tram, els visitants comptarien amb les millors opcions, evitant Dídac el gol en vàries ocasions. La defensa morellana va tenir vàries errades deixant oportunitats bones per marcar al San Pedro B. De totes formes, l’ocasió més clara seria per als locals. Bonet estavellaria una pilota al pal a les acaballes de la primera meitat. Amb empat a zero s’aplegaria al descans.

La segona part va perdre la intensitat amb conformisme per part dels dos conjunts del resultats i sense pràcticament tensió al terreny de joc. El San Pedro B pareixia content amb el resultat, sabent que la veritable final la tindrà la setmana que ve al seu camp davant l’Orpesa. Pràcticament no van haver-hi ocasions, però a la recta final l’encontre es decantaria per als locals. Al minut 85 després d’una gran jugada col·lectiva del Morella amb gran passada de Josele al desmarc de Mario que trencaria la defensa i assistiria a Moles que sols a l’àrea menuda no perdonaria. Al temps de descompte, amb els visitants bolcats a l’atac, en una contra perfecta, el Morella marcaria el 2-0 mitjançant Serret que aprofitava una passada de Moles i remataria sense porter. Destacar la cordialitat del partit i el comportament exquisit dels jugadors del San Pedro B que jugant-se el que es jugaven van tenir una magnífica actitud a pesar de la derrota. Entre els seus jugadors destaca Javierete, un dels màxims golejadors de la categoria, que és conegut pels seus lligams amb Morella i pel seu paper al campionat de futbol sala de cada estiu a la localitat.

El Morella FC guanyaria així el seu darrer partit a la Fàbrica aplegant a una magnífica xifra de 40 punts a falta del partit del proper diumenge al camp del Sant Mateu amb el que els morellans podrien pujar llocs a la classificació depenent d’altres resultats.

. Fotogaleria . Morella-San Pedro B (06/05/2012)