El Vilafranca cau per la mínima a Alcalà

El Vilafranca tancava els desplaçaments de la temporada 2011-2012 amb una derrota per la mínima al Camp Municipal San Fernando d’Alcalà. L’encontre entre l’Alcalà ‘B’ i el Vilafranca, conjunts de la zona baixa de la classificació s’avançava a la nit del divendres i es saldava amb el resultat favorable als locals per un gol a zero. Un partit en el que el Vilafranca faria mèrits per traure un resultat positiu però que acabaria perdent.

Onze jugadors va presentar el Vilafranca al camp d’Alcalà. És a dir, sense suplents i amb un jugador juvenil. La plaga de lesions que arrossega el conjunt vilafranquí en aquest final de temporada van obligar a afrontar aquest encontre amb un equip molt just d’efectius. Bayot, Pablo Prades, Javi Prades, David, Javier, Pablo Tena….massa baixes per lesió les que està patint el Vilafranca en aquesta recta final de la lliga.

L’Alcalà ‘B’ va eixir amb molta força i als primers 10 minuts de partit disposaria de dues bones ocasions per inaugurar el marcador. Al Vilafranca li va costar despertar i poc a poc va poder anar equilibrant el domini del baló en la primera part. Al minut 24 arribaria l’únic gol del partit, en una jugada que va ser protestada pel quadre vilafranquí. Xut des de la frontal de l’àrea que entraria a la porteria amb un jugador de l’Alcalà ‘B’ en fora de joc posicional que taparia la visió al porter Vidal. El gol pujaria al marcador i significaria l’1 a 0 definitiu. Durant la primera part l’Alcalà ‘B’ seria el dominador del joc a més arribades a l’àrea d’un Vilafranca que inquietaria poc la porteria contrària.

A la segona part el domini corresponeria al Vilafranca, que va intentar capgirar la situació en tot moment. Els visitants crearien diferents situacions de perill a la porteria de l’Alcalà ‘B’, destacant un llançament al pal del juvenil Andreu Vicente, que va crear molt de perill per banda dreta. Adrián Andrés i novament Andreu van disposar de més ocasions de gol als darrers 10 minuts. L’Alcalà ‘B’ tindria una molt bona doble ocasió amb grans parades de David Vidal.

Finalment derrota per 1-0 al camp d’Alcalà. El Vilafranca tancarà la temporada 2011-2012 al Camp del Serrito amb la visita del Benicarló Base Futbol el proper diumenge 13 de Maig a les 16 hores.