LA FALSA: “M’agradaria parlar de futbol…”

M’agradaria parlar de futbol però tal com està el país em sembla una frivolitat que no me vull permetre parlar de determinades alegries personals. De veres els dic que m’encantaria comenta’ls que l’Athletic de Bilbao disputarà dos finals importants aquest mes de maig, però costa fer-ho quan veus que al teu país han anunciat que van a privatitzar la sanitat, que s’ha encetat el copagamet -més car per als pensionistes- i que allò que era un dret universal passarà a ser un luxe per a molta gent, massa gent.

Què passarà quan una persona sense targeta sanitària es trobe malalta? Els professionals de la medicina d’Espanya es veuran obligats a renunciar al seu jurament hipocràtic?

No saben com m’agradaria parlar de que el Real Madrid serà campió de lliga -si no ho és ja des del seu partit a San Mamés- després d’uns anys d’hegemonia barcelonista, però no m’és possible havent a Madrid una presidenta que qualifica de ‘gamberros’ als representants i afiliats dels sindicats que fan sentir la seua veu per reivindicar els seus drets, vulnerats per una política indiscriminada però discriminatòria d’un govern que ens va prometre la ‘felicidad’ en campanya i que l’únic que ens reporta són retalls de drets i de possibilitats de prosperar i avançar.

Com els he de dir que Llorente és el millor jugador d’Espanya si Urdangarin està negociant no entrar a la presó? Ja té punyetes ja, 35 anys sense arribar a una final europea i 28 sense guanyar un títol i quan te veus la possibilitat d’aconseguir-ho les putes circumstàncies del teu país no et deixen celebrar-ho.

Més informació: |