L’equip Aleví-7 de Valderrobres és campió de lliga a falta d’un partit

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 6 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

L’equip Aleví-7 de Vall-de-roures s’ha convertit en lo campió de lliga a falta d’un partit. I és que tot i l’empat d’esta última jornada al camp del Bítem (3-3), l’equip de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres s’ha emportat lo títol de lliga en una temporada que es pot considerar perfecta. Tot i que el seu màxim perseguidor, l’Ampolla A, encara té pendent jugar un partit, la diferència de 8 punts entre el Valderrobres i l’Ampolla fa que l’equip del Matarranya sigui, matemàticament, lo guanyador de lliga.

En esta última jornada, l’equip Aleví-7 va sumar l’únic empat d’esta temporada. Ho va fer contra el Remolins-Bítem en un partit que se li va posar molt de cara (1-3). Encara així, i gràcies a l’empenta dels locals i el caràcter ofensiu del Valderrobres, lo Bítem va saber fer dos gols que van posar el definitiu empat (3-3). Encara així, Valderrobres ja tenia a la butxaca el títol de lliga en este grup 33 de la Tercera Divisió, i en la primera temporada que el Valderrobres juga en la Federació Catalana de Futbol.

Al llarg d’esta temporada, los números de l’equip Aleví-7 ho diuen tot. Ha fet un total de 132 gols a favor, essent lo màxim golejador de la temporada. A la vegada, només ha encaixat 44 gols, que tot i ser uns quants, és lo segon equip del grup menys golejat. Però el més rellevant de la brillant temporada de l’equip aleví ha estat que ha sumat 70 punts en 26 jornades. Això vol dir que n’ha guanyat 23, n’ha empatat només 1 (en esta última jornada) i només n’ha perdut dos.

Més informació: