Pena-roja trau un bon resultat (1-0) contra Chiprana que sap a poc

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 6 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Pena-roja va encarar este cap de setmana les semifinals de Copa després de guanyar per la mínima el Chiprana (1-0). L’equip del Matarranya va fer el millor partit de la present temporada a casa i en un dels moments més importants de l’any. Joc al mig del camp i molt de perill en atac. De fet, los de la serra ja van fer un pal a la primera part, i de cara a la segona, en una pilota aèrea, va aconseguir l’únic gol que va pujar al marcador. I és que el Pena-roja va aconseguir dos gols més, però l’àrbitre no els va considerar vàlids. En el primer d’ells, la jugada ja estava invalidada, ja que el col·legiat va pitar fora de joc abans de que Borrás perforés la porteria del Chiprana. En el segon, també molt protestat per l’afició local, es va xiular falta al porter. Tot i això, resultat prou positiu per al partit de tornada, que ja han avançat los pena-rogins que no serà gens fàcil.

Segons va apuntar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “ere molt important que no mos fessin cap gol i això es va aconseguir”. A la vegada, Laris va defensar que “ha estat lo millor partit del Pena-roja en quatre anys. Els jugadors ho van donar tot, i perfectament haguéssim pogut guanyar tres o quatre a zero”. Tot i això, “estem contents pel resultat”, perquè “abans del partit haguéssim firmat aquest 1-0”. De cara a la tornada Laris va reconèixer que “no serà un partit fàcil. Serà un partit completament diferent. Però si juguem com este diumenge, amb la tensió i concentració d’este diumenge, tenim moltes possibilitats d’arribar a la final”. A la vegada, el primer entrenador del Pena-roja va reconèixer que “Chiprana no s’esperava un Pena-roja així, pressionant, tocant tan bé la pilota… Ells només van tindre una ocasió clara de gol”, va concretar Laris.

De cara al partit de tornada, l’entrenador del Pena-roja va apuntar que “marcant un gol, ells n’hauran de fer tres. Per això serà molt important fer un gol allí. Intentarem fer un gol, i a veure què passa”. Pel que fa al partit d’anada, a la vegada Laris va afegir que “este cap de setmana hem netejat la imatge que vam donar contra Alcanyís”. I de cara a la tornada, va concretar que “ara Óscar i jo tenim una papereta molt complicada. Només podem convocar 16 jugadors, i tots ells volem jugar i tots estan al 100 per cent”.

. Fotogaleria . Pena-roja – Chiprana (06/05/2012)

Més informació: