Els Ports ‘A’ aleví, entre els millors

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 8 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

El Renomar Els Ports va escriure aquest cap de setmana una nova pàgina brillant en la seua història. El conjunt aleví A va ser un dels 16 participants en la Copa Federació que juguen els millors equips de la Comunitat Valenciana. Un trofeu referent en el futbol base que es juga en categories benjamí i aleví que compta amb clubs més importants com el València CF, Hércules, Llevant, Villarreal CF o el CD Castelló. I entre ells el modest Els Ports FC, que es va guanyar l’accés al campionat classificant-se en una primera fase provincial juntament amb el Peníscola. El torneig es va disputar a Puçol i va aixercar una gran expectació ajuntant a més de 1200 persones a les instal·lacions del Planter.

El Renomar va estar enquadrat a un grup amb els vigents campions, l’Alboraya, el València B i el Santa Pola. El primer partit el disputarien amb l’Alboraya perdent per 10-0. Els integrants del planter destacarien la qualitat i el bon futbol d’este equip. Mentre que al segon encontre també perdrien davant el València B, també d’un gran nivell, per 7-0. El tercer seria davant el Santa Pola, amb un joc més semblant al dels Ports i això es va reflectir en el marcador que va ser d’empat a un gol. Per la diferència de gols, els de la comarca acabarien tercers, el que suposava ser un dels 12 millors equips de la Comunitat, ja que la competició estava composada per 4 grups de 4 equips cadascun.

Una experiència molt positiva per als joves que van jugar amb jugadors de les seues edats amb molta qualitat. Destacar també l’esforç que van tenir que fer al alçar-se molt prompte perquè l’autobús que els va traslladar fins a Puçol va eixir de matinada ja que la competició arrencava a les 9 del matí. Els joves van comptar amb el suport de pares i mares que no es van voler perdre la cita i els van animar amb unes bufandes dels Ports FC amb els colors negre i verd que van lluir amb orgull. Per l’absència per motius personals dels entrenadors habituals del conjunt aleví ‘A’, els jugadors van estar dirigits pel coordinador del club, Manolo Guimerá, que es mostrava orgullós d’aquest nou capítol del Renomar protagonitzat per estos joves.

Més informació: |