L’Ajuntament de Vilafranca rep el vist i plau del govern al Pla d’Ajust

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 8 de maig de 2012 .
Etiquetes:

El Govern de Mariano Rajoy ha aprovat el Pla d’Ajust presentat per l’Ajuntament de Vilafranca, obligatori per al pagament de les factures als proveïdors i que era presentat a la darrera sessió plenària del consistori vilafranquí. Quedaven pendents de pagament algunes factures d’obres executades amb plans i subvencions de la Generalitat Valenciana que no ha abonat a l’Ajuntament de Vilafranca. En cas de que el Govern valencià pagara el que adeuta a les arques municipals, aquest Pla d’Ajust deixaria de tenir transcendència.

A més s’obliga als Ajuntaments a pagar els interessos derivats d’aquestes factures que no han pogut estar pagades al no disposar dels diners de la Generalitat Valenciana. Uns interessos que l’Ajuntament de Vilafranca no creu que li correspongue pagar-ho a ell.

El President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, anunciava recentment que els Ajuntaments cobrarien els deutes durant els propers dos anys. Un fet que resoldria totalment aquest Pla d’Ajust per a l’Ajuntament de Vilafranca.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es considera una molt bona notícia l’aprovació d’aquest Pla d’Ajust per part del Govern d’Espanya i es destaca el gran treball realitzat pels departaments de Tresoreria i Intervenció per dur endavant tota aquesta operació.

Més informació: