Dinópolis posa a disposició dels usuaris un abonament de temporada

comarquesnord.cat . Matarranya . dimecres, 9 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Territorio Dinópolis ofereix un any més l’abonament de la temporada 2012. Gràcies a este carnet aquells que l’adquireixin, podran visitar totes les vegades que vulguen durant tota la temporada tots los centres de Territorio Dinópolis, com són Dinópolis (Terol), Inhóspitak (Pena-roja de Tastavins), Legendark (Galve), Regió Ambarina (Rubielos de Mora ), Bosc Petri (Castellote), Mar Nummus (Albarracín), i la que a partir de l’estiu entrarà en funcionament, com és la de Riodeva, Titania.

Així mateix, aquells que posseeixin este abonament podran gaudir d’un 30 per cent de descompte en restauració i en botiga, a excepció dels articles de llibreria. A més, lo bo de temporada de Territorio Dinópolis també permet aconseguir descomptes d’entre un 20 i un 50 per cent en les entrades a altres parcs temàtics i d’oci d’Espanya, com ara el Parque Warner, Faunia, Terra Mítica, Mundomar i Aqualandia, entre d’altres.

Lo preu de l’abonament per a esta temporada 2012 és de 42 euros per persona i a partir de 4 anys d’edat. A més, igual que en altres ocasions, per a aquells clients que van adquirir l’entrada de la temporada 2011 podran renovar el seu carnet per només 38 euros per persona, preu del qual també poden beneficiar persones amb discapacitat i famílies nombroses, presentant acreditació. Cal ressaltar que en estos dos casos es mantenen les mateixes tarifes que l’any passat.

Més informació: |