El gimnàs de Mont-roig ha sumat més de 60 socis en dos mesos


Ara fa uns dos mesos que l’Ajuntament de Mont-roig va obrir les portes de les noves instal·lacions esportives municipals que pretenien convertir-se en un punt de reunió dels aficionats a l’esport de la zona sud del Matarranya. Passat aquest temps, i a dia d’avui, unes 60 persones de diferents edats procedents de Mont-roig, Pena-roja, Fondespatla, La Sorollera i Ràfels, es beneficien d’estes instal·lacions.

Segons va explicar Óscar Arrufat, alcalde del municipi, lo gimnàs “s’ha convertit en un centre d’equipaments esportives de molts pobles, i això és d’agrair a tots los socis tant del poble com dels pobles veïns”. Estes xifres i la diversa procedència dels socis fan que des del consistori local se valoron de forma molt positiva aquests primers mesos de funcionament. “Està anant tot molt bé, com hem dit, i hi ha molta gent apuntada i les expectatives són molt bones”, va defensar l’alcalde de Mont-roig.

Les instal·lacions esportives, que tenen un horari molt flexible, de 6.30 del matí a 11 de la nit, són obertes per cadascun dels socis que té una targeta que funciona a modus de clau i els dóna lliure accés a l’espai. “La targeta de soci done accés a les instal·lacions i registre l’entrada dels usuaris. D’aquesta manera cada soci és responsable de l’espai mentre l’està utilitzant”, va manifestar Arrufat.

Pel que fa al funcionament de la neteja i el manteniment, aspectes que la gestió pretén que els usuaris tinguen molt en compte, l’alcalde va afirmar que “per ara la gent està sent molt respectuosa amb les instal·lacions. És lo que es diu sempre. Si tenim una cosa i no la cuidem tindrem que comprar material nou i això serie un cost més”. En aquesta mateixa línia, Arrufat va defensar que “la gent està responent molt bé. Natres pensem que s’ha de treballar en esta línia d’unificar serveis perquè som una zona de població molt reduïda i totes les instal·lacions no les podem tindre a tots los pobles”.

Finalment, l’alcalde de Mont-roig va convidar a tots los veïns del Matarranya a que s’apropin fins a les instal·lacions per conèixer-les i si “los agraden que se faiguen socis i les aprofiton”.