El Turisme del Matarranya, present en ‘Turistopía’ de Bilbao

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 10 de maig de 2012 .
Etiquetes:

La Comarca del Matarranya participa avui a ‘Turistopía’, una trobada professional per a persones vinculades i interessades en el món del turisme amb l’objectiu d’intercanviar idees, experiències i col·laboració. Serà una jornada que se celebrarà a Bilbao i que es difondrà a través de streaming en: http://www.tveuskadi.net/es/en-directo/. Per part de la comarca del Matarranya acudiran la tècnic del Departament de Turisme i el President de l’Associació d’Empresaris de Matarranya, que explicaran als assistents l’experiència en el món de les noves tecnologies aplicades al turisme, les accions que s’han fet en el marc del 2.0 i els beneficis que ha generat per a un petit territori com és lo Matarranya.

En moments de crisi econòmica està quedant palès que cal innovar i canviar la forma de promocionar els territoris, apel·lant a la imaginació i als recursos humans (comptant amb la participació de tots els sectors econòmics i poblacionals) per minimitzar les despeses i maximitzar l’impacte econòmic en el territori. Les trobades, fòrums i tot tipus de programes via Internet s’estan convertint en una mostra de les oportunitats que es poden generar amb un cost econòmic molt reduït. Per part del Matarranya, s’exposaran les experiències que es realitzen en els últims anys, com ara el breakout rural (iniciativa empresarial matarranyenca) d’on han sorgit ‘Matarranya Connecta’ i ‘Destinos con alma’.

Aquesta mateixa trobada ‘Turistopia’ serà una bona plataforma per seguir donant visibilitat a la comarca del Matarranya a través de les xarxes socials. El hastag que se seguirà en Twitter és # Turistopia; aquest hastag es compartirà amb # matarranya20. A més, hi ha una pàgina de l’esdeveniment, amb la següent adreça: http://turistopia.com. La Trobada se celebrarà avui dijous, 10 de maig, des de les quatre de la tarda a les vuit del vespre.

Més informació: