Fins al 22 de maig es poden matricular els xiquets a l’escola infantil de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 10 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca ha obert el termini d’inscripció a l’Escola Infantil per al curs 2012-2013. Es poden matricular els xiquets i xiquetes nascuts el 2010, 2011 i 2012. L’inici del curs serà el 3 de setembre.

Els matriculats estaran obligats a assistir a les classes des del principi de les unitats. La resta d’alumnes es podran incorporar els que ho considerin oportú, però no més tard dels 15 mesos.

El calendari establert es tanca el 22 de maig com a data límit per presentar les sol·licituds i la documentació. El 23 de maig es publicarà la llista provisional d’admesos. El 24 de maig es podran fer les reclamacions i el dia 25 de maig es publicarà la llista definitiva d’admesos. El 28 i el 29 de maig es presentarà el justificant per al pagament de la matrícula, que serà de 55 euros.

L’Ajuntament facilitarà als pares interessats un document per a la inscripció. Es primarà als empadronats a Vilafranca. La documentació a presentar serà la sol·licitud, el DNI del pare i la mare, la fotocòpia confrontada del llibre de família complet i el llibre de família nombrosa en cas de ser-ho.

Més informació: |