Millores a la costera Falcó de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 10 de maig de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca ha reparat el ferm de la placeta existent a la Costera Falcó ja que es trobava molt deteriorat i es feia necessària una actuació. La Costera Falcó uneix el barri del Maset amb el carrer Benassal, a la zona del Raval de Vilafranca i es podria considerar com a d’ús exclusiu dels veïns, ja que aquest carrer no te eixida per als vehicles. La placeta en qüestió serveix per girar i tornar a eixir pel mateix carrer i per tal d’accedir a cotxeres.

El ferm s’havia deteriorat considerablement als darrers temps i es feia urgent una actuació per tal de refer-lo. L’obra ha estat realitzada a les darreres setmanes i ara el ‘girador’ de la Costera Falcó torna a estar de nou en bones condicions.

L’Ajuntament de Vilafranca ha realitzat als darrers anys importants millores al casc antic del municipi, reparant carrers com l’En Pons, Abadía, Sant Roc, Baix de la Placeta i Benassal amb els Plans d’Obres i Serveis. Al carrer Costera Falcó no es va intervindre, encara que de tant en tant s’han d’acometre millores com aquesta. El consistori vilafranquí intentarà acometre ara altres actuacions a carrers del municipi, com per exemple, al carrer Santa Teresa.

Encara que la millora d’aquesta placeta de la Costera Falcó no ha suposat una gran inversió econòmica, si que ha servit per tal d’anivellar el ferm del carrer i deixar-lo en bon estat i sense clots.

Més informació: