Vilafranca demana millores a les entrades de la CV-15 al municipi

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 10 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Malgrat existir senyals limitadores de velocitat a 40 kilòmetres per hora i haver bandes sonores a les dues entrades principals a Vilafranca per la CV-15, l’Ajuntament ha demanat a la Conselleria d’Infrastructures que es limite millor la velocitat als accessos a la població en aquest vial. Així li ho traslladava l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena al Director Territorial, Victoriano Sánchez en una reunió que tenia lloc a València el passat 27 d’Abril.

Molts conductors no compleixen les indicacions de velocitat a les entrades de Vilafranca i la Conselleria estaria estudiant buscar solucions a aquest problema. Tot està en funció també de l’actual situació econòmica per tal d’executar les millores.

L’Alcalde de Vilafranca també insistia en la necessitat de que la Conselleria d’Infrastructures estudie la possibilitat d’acondicionar i millorar el tram entre el Pla de la Canà (en el creuament de
la CV-12) fins al Coll d’Ares. Aquesta zona compta amb un projecte que es va redactar fa anys i que no s’ha executat. Cal recordar que aquest tram te corves perilloses en les que es solen produir accidents.

Pel moment, la Conselleria d’Infrastructures va pendre nota per intentar solventar la problemàtica de l’excés de velocitat a l’entrada del poble i fins i tot es van desplaçar tècnics a Vilafranca la passada setmana per tal de valorar la futura actuació.

Més informació: