Les xiques del CBF Morella triomfen a casa en la primera jornada de la Final Four

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 11 de maig de 2012 . 2 comentaris

Espectacular arrancada de la Final Four de bàsquet cadet femení a Morella. El Centre Esportiu Jaume I ha presentat les seues millors gales i ha viscut una primera jornada apassionant. Al primer encontre, entre el CBF Morella i San Blas d’Alacant l’ambient ha estat impressionant. L’escenari estava impecable per a acollir una cita d’estes característiques i sols faltava que començara a rodar la pilota.

A pesar del bon inici de les d’Alacant, les morellanes s’han anat ficant poc a poc en el partit i han collat grans moments de bàsquet. Al descans s’aplegaria amb empat a 25 punts. Els dos darrers quarts han estat molt bons de les locals que han tingut un bon percentatge de tir i han defés molt bé els atacs del San Blas. Al final 57-44 per al CBF Morella que comença a lo gran la seua participació i té molt obertes les aspiracions a quedar entre les dues primeres classificades.

En el segon partit, s’han enfrontat el favorit, el Ros Casares de València, davant el Nou Bàsquet Femení Castelló. A pesar de l’inici igualat, a mesura de que anaven passant els minuts, les valencianes han imposat la seua qualitat i l’encert anotador de les seues jugadores. Les castellonenques han fet el que han pogut, tenint bons moments de bàsquet. Però al final, clara victòria del Ros per 89 a 48.

Aquest dissabte continua la festa del bàsquet a partir de les 17 hores amb el Ros Casares – CBF Morella i a les 19 hores el San Blas front al NBF Castelló.