Diumenge, a les 12.30, gran final de la Final Four entre el CBF Morella i el Nou Bàsquet Castelló

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 12 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Dos titulars ha deixat aquesta jornada: Ros Casares campió de la Fase Final autòmica cadet femenina i gran final el diumenge a les 12:30 entre el CBF Morella i el Nou Bàsquet Castelló per saber qui queda segon classificat i accedeix matemàticament al Campionat d’Espanya.
La Final Four ha superat el seu equador en una segona jornada d’autèntic luxe. En el primer partit s’enfrontaven els dos equips que van guanyar el divendre: CBF Morella – Ros Casares de València. De nou gran ambient a les graderies del Centre Esportiu Jaume I en una autèntica ‘marea roja’ dels aficionats del conjunt morellà. En aquest encontre, les valencianes van exercir la seua superioritat en pràcticament tot el partit, tot i que al primer quart les morellanes han plantat cara i han anat algunes estones per davant del marcador. Un segon i tercer quart inapelable del Ros ha decantat el partit clarament. En el darrer quart, les morellanes han maquillat el resultat i al final 42-89 per al Ros Casares que encadenava la seua segona victòria.

El segon partit ha estat una mescla d’emocions molt intenses. S’enfrontaven San Blas d’Alacant i Nou Bàsquet Castelló en un encontre que ha aixecat passions entre els aficionats dels dos equips i també el públic en general que s’ha quedat a veure este encontre al Jaume I.
Les de Castelló han eixit molt bé, però les d’Alacant han fet el possible per no deixar que el Nou agafara gran diferència. Al descans les castellonenques guanyaven 35-28 al San Blas. Al tercer quart, les alacantines han reaccionat i en algun moment han estat per davant, però en la recta final el Nou ha estat molt encertat, sumant-se també que vàries jugadores importants del San Blas han estat expulsades. Al final victòria del Nou Bàsquet per 63 a 54.
Amb estos resultats, el Ros Casares s’ha proclamat campió de la Final Four. Per altra banda, el partit que tancara la cita serà tota una final entre el CBF Morella i el Nou Bàsquet Castelló. Qui guanyi, acabarà segon i tindrà accés directe al Campionat d?Espanya. Des del club morellà es fa una crida per que tots vaiguen al Centre Esportiu Jaume I a animar en aquest partit a les 12:30 amb roba roja que identifica a l’equip morellà.

Més informació: