El Cinctorrà goleja al Vilar de Canes i acaba tercer a la 2ª Regional, el millor resultat de la seua història

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 13 de maig de 2012 .

El C.E. Cinctorrà tancava la temporada al Pla de Mig Ull amb una gran festa en tots els sentits. En el estrictament esportiu, golejada per 7-0 davant el Vilar de Canes i consecució de la tercera posició a la 2ª Regional. Posteriorment, gran festa al Pla de Mig Ull amb un dinar en el que participarien més de 150 aficionats, jugadors, directius i entrenadors per tal de celebrar la millor classificació de la història del club. El Cinctorrà ha arribat a la darrera jornada amb opcions de pujar a la 1ª Regional, encara que finalment no ha pogut ser. El Xert, segon a la lliga, pel moment tampoc no té assegurat l’ascens ja que no és un dels 8 millors segons classificats de tota la Comunitat.

Partit dominat totalment pel C.E. Cinctorrà, que al descans ja guanyava per 4-0. Domini amb moltissimes ocasions per part del conjunt de Dani Blanch que al minut 10 s’avançava al marcador amb un gol d’Albert Ferrer. Poc després, al 18, arribava el segon obra de Mampel a centre de Rubén i al 25, el ‘pichichi’ Iván Roda marcava el 3-0 amb un remat de cap.

El quart gol del Cinctorrà seria obra novament d’Albert Ferrer al culminar amb molta qualitat una jugada ràpida amb un control orientat i un potent xut. Corria el minut 40 i els de Cinctorres guanyaven per 4-0, resultat amb el que acabava la primera part.

A la segona part, Dani Blanch realitza ràpidament els 4 canvis per a que més jugadors participen d’aquest final de campanya amb una gran festa al Mig Ull. Al minut 60, Andreu marca amb una bonica vaselina el 5-0 i al 70, Mampel aconsegueix marcar el 6-0 al transformar un tir creuat en una jugada a l’àrea.

El 7-0 final arribava al minut 82 amb un bon remat de cap d’Altaba a l’eixida d’un còrner i el seu remat el toca Andreu per fer el gol definitiu.

Al finalitzar el partit, celebracions i festa al Pla de Mig Ull. S’organitzava una gran paella amb la presència de més de 150 aficionats. El Cinctorrà acaba la lliga a la tercera posició final amb 64 punts, en el que significa el seu millor resultat de la història.