El Cretense cau contra Casp (0-4) i trenca una ratxa de dos victòries consecutives

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 13 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Lo Polideportivo Cretense va caure de forma contundent (0-4) contra el líder de la Lliga d’Ascens en l’última jornada. Tot i això, lo resultat no reflexa el que es va viure al terreny de joc, ja que el Cretense va tindre ocasions clares per posar la por al líder. Però una vegada més, l’equip del Matarranya va perdonar massa. Tot lo contrari de l’equip rival. Lo Casp se’n va anar al descans en un contundent resultat (0-3). Encara així, la indignació dels locals va quedar reflectida per algunes decisions arbitrals. El tercer gol del Casp va arribar en clar fora de joc. El quart, que va entrar ja després de la represa, va arribar després de que el davanter s’emportés la pilota amb les mans. Justa victòria de Casp, però injust resultat. Cretense mereixia una mica més. Amb esta derrota, Cretense trenca una ratxa de dos victòries seguides i quatre jornades sense conèixer la derrota.

Segons va explicar Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, “va ser un resultat massa contundent per lo que es va veure al terreny de joc”. Fuster va afegir que “tenen bons jugadors, juguen molt bé, però en els camps de terra tenen prou dificultats”. Així es va viure a Queretes, però la fortuna no va acompanyar els locals. De fet, “lo Cretense va tindre ocasions”, va concretar Fuster, perquè “va posar contra les cordes al Casp. En esta segona fase hem creat moltes ocasions de perill, però no s’acaben de materialitzar”. Per això, lo resultat va desmoralitzar una mica a l’equip. Alfredo Fuster va reconèixer que “los jugadors possiblement no van donar la talla, però l’àrbitre tampoc la va donar, i això va condicionar molt” lo partit. Amb la derrota, “se trenque una ratxa molt bona. Sabíem que ere un equip molt fort i molt, i sabíem de les dificultats que això suposave.

De cara a la pròxima jornada, lo Cretense viatjarà al camp de l’Sportin, un dels estadis més complicats de la Lliga d’Ascens. De fet, l’Sportin porta una segona volta molt bona, i en només dos jornades ha fet 19 gols. Amb esta derrota, lo Cretense se situa en la 6ena posició amb 11 punts.

Més informació: