El Morella acaba la temporada el sisè, després de remuntar un 2-0 a Sant Mateu

comarquesnord.cat . Sant Mateu . diumenge, 13 de maig de 2012 .

El Morella tancava aquest diumenge la campanya a primera regional, la millor de la seua història guanyant per 2-3 al camp del Sant Mateu, en un encontre que va tenir que remuntar a l’anar perdent 2-0. Gràcies a este resultat i a vàries combinacions que es van donar en la darrera jornada de lliga, els morellans han acabat al lloc sisè de la classificació. La temporada del retorn a primera ha estat per emmarcar i acabar en tant bon lloc és un premi per a l’esforç dels jugadors. Recordem que la passada vegada que el Morella va estar en aquesta categoria baixaria el primer any i en aquesta ocasió, es va confirmar la permanència ja fa vàries jornades.

El partit a Sant Mateu era intranscendent, però tenia l’al·licient de pujar posicions i, a més, davant un rival directe que portava els mateixos punts que els morellans. Un camp complicat i un conjunt local que va ficar les coses molt difícils. A pesar de l’equilibri inicial, quan es portava més o menys un quart d’hora, els de casa marcarien el primer gol. El Morella va intentar refer-se, però les millors opcions van ser per al Sant Mateu. Al descansa s’aplegaria amb 1-0 al marcador.

La represa es va iniciar amb intensitat. Als cinc minuts, l’àrbitre expulsaria a un jugador local i tot seguit, el Sant Mateu anotaria el segon gol. Tot es ficava cap per amunt per als interessos morellans, però la reacció va ser immediata marcant Moles un penal per unes mans d’un defensa dels de casa. El davanter visitant no perdonaria xutant amb potència al centre de la porteria. A partir d’aquell moment, aplegarien els millors moments del Morella amb vàries ocasions i l’empat a dos als 61 minuts en una bona jugada de Josema per la banda que assistiria a Moles per a marcar el segon del seu compte golejador. Es succeirien les oportunitats davant un Sant Mateu al que li va costar molt combinar amb 10 jugadors. Però el gol del triomf es va fer esperar i arribaria als 86 minuts, amb un gol de Bonet per culminar una remuntada que tancaria la temporada de la millor forma possible.

El Morella FC tanca com a sisè classificat la campanya que l’ha consolidat a primera regional, després d’un complicat inici amb moltes baixes i falta d’adaptació a la categoria. Poc a poc, els morellans anirien sumant punts i deixant molt bona imatge, fent-se respectar pels rivals. La temporada es tanca amb 43 punts, 49 gols a favor i 58 en contra i amb equilibri de partits guanyats i perduts (13) i 4 empats. Una tasca molt positiva de tot el planter que amb la seua joventut demostra que hi ha equip per a anys i que seguirà donant ‘guerra’ la propera temporada a primera regional.