Empat insuficient d’un Valderrobres (1-1) que queda fora de la Final de Copa

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 13 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Valderrobres (igual que Pena-roja) s’ha quedat a les portes de jugar la primera Final de Copa Federació de Primera Regional. Lo resultat de l’anada (1-3 en contra) no posava les coses gens fàcils per als de la capital del Matarranya, que havien d’anar a per totes per aconseguir una heroica victòria a Alcanyís. Però no va ser possible. Lo filial dels de la capital del Baix Aragó va marcar a la primera part i en cap moment van veure perillar la classificació. Encara així, Valderrobres va marcar el gol de l’honra en los últims minuts de partit. Final de temporada agredolç per als del Matarranya, que després de no classificar-se per la lliga d’ascens, han vist com s’han quedat a les portes de jugar esta Final de Copa, que en esta primera edició jugaran Alcanyís i Chiprana.

Segons va destacar l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, “fins aquí hem arribat. Havíem de guanyar com a mínim per 0-3, però l’empat mos envie cap a casa”. Bel va reconèixer que “los jugadors estaven mentalitzats per aconseguir la remuntada. Vam crear perill, vam tindre ocasions, no molt clares. Però en una contra on mos van agafar avançats, ells van fer el primer”. Lo mateix Bel va reconèixer que “l’eliminatòria es va complicar al nostre camp” i que Alcanyís “és just finalista perquè ha fet més gols que natres i no ha perdut cap dels dos partits”. Pel que fa a l’estat moral de l’equip, lo tècnic del Valderrobres va defensar que “a mi m’ha xafat, perquè ere una oportunitat o una forma diferent de competir. És una motivació diferent que vam agafar amb moltes ganes”. Bel va afegir també que l’horari tampoc va ajudar, ja que “va fer molta basca”. Al respecte, Bel va concretar que “amb los horaris no se’ns han portat gens de bé. Vam demanar canviar l’horari i tampoc van voler”.

Una vegada tancada la temporada 2011/12, l’entrenador del Valderrobres va concretar que “en un principi penjarem les botes. Descansarem uns dies per recuperar físic, que portàvem uns entrenaments amb molta pressió. Però en un principi no farem cap partit amistós”. Pel que fa al balanç de la campanya, Manuel Bel va apuntar que en principi “és negativa. No vam entrar entre els quatre primers” a la primera fase. “I en esta Copa, després d’un inici perfecte, mirant la classificació la Copa ha estat molt bona. Però no estic content de les Semifinals perquè no hem passat, i ere l’objectiu de tots. Hem rebut una mica de pal. Però ho hem d’assumir. Lo futbol és així. Cal aprendre de les derrotes”.

Més informació: