L’Ajuntament de Morella felicita al CBF Morella per la extraordinària temporada

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 13 de maig de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella vol felicitar al Club Bàsquet Femení Morella per la gran temporada que ha realitzat. El seu equip cadet ha finalitzat en tercer lloc el campionat autonòmic. A més, han fet possible que Morella poguera albergar este cap de setmana la principal competició en esta categoria. Dos fets insòlits, que han fet que els veïns i veïnes de Morella es bolcaren amb el seu equip i que s’hagen registrat algunes entrades amb més de 400 espectadors.

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, ha anunciat que els representants municipals faran una recepció oficial al club demà a les 19:30 hores per a felicitar-los per la gran campanya que han realitzat. A més, ha agraït al club “tot l’esforç realitzat perquè Morella visca un cap de setmana màgic i històric”. També ha volgut felicitar “als equips guanyadors, al club morellà, a la federació i a les persones que han treballat en l’organització de la Final Four, perquè ha sigut un rotund èxit”. El regidor també ha participat junt amb el primer tinent d’alcalde, Rhamsés Ripollés, i el president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, en l’entrega de trofeus.

En este torneig decisiu han participat els quatre millors equips. El campió ha sigut el Ciutat Ros Casares de València, que ha vençut els tres partits que ha disputat. En segona posició ha finalitzat el Nou Bàsquet Castelló, després d’imposar-se en l’últim partit al CBF Morella per 54-46. El quart lloc ha sigut per al Sant Blas d’Alacant. Bordàs concloïa que “estes xiques ens han fet disfrutar com a xiquets d’esta Final Four. Sempre recordarem este cap de setmana”.

Més informació: