‘El Bosc’ busca extres de la zona per al rodatge de la pel·lícula

comarquesnord.cat . Matarranya . dimarts, 15 de maig de 2012 . 1 comentari
Etiquetes:

‘El Bosc’ necessita extres de la zona per al rodatge de la pel·lícula que explica la història d’una família del Matarranya que amaga un secret ancestral. Es rodarà a Arnes entre el 22-23-24 maig i, per a eixos dies, fan falta homes i dones d’entre 16 i 90 anys per a fer de figurants.

“La feina és remunerada, es paguen 40€ nets per jornada de 12h (per exemple de 8h matí a 20h vespre). Això inclou esmorzar i dinar amb nosaltres”, apunten des de la producció del film.

Si algú està interessat, s’ha de posar en contacte amb casting.elbosc@gmail.com, on s’han d’incloure 2 fotos actuals, una de cara i una de cos sencer; nom i cognoms; adreça completa; DNI i data naixement

La pel·lícula està situada al 1936 al Matarranya, pel que “busquem figuració per fer de gent del poble, no és necessària experiència teatral o al cinema, tan sols il·lusió i ganes de viure una experiència nova”.

‘El Bosc’ està produïda per Fausto Produccions i TV3 i compta amb la participació de TVE i la col·laboració de l’ICEC. Prop de la masia on viu una família matarranyenca, apareixen unes misterioses llums, un fulgor sobrenatural que es fa visible dos nits a l’any, entre la mala herba d’un estrany bosc. Segons la tradició familiar, les llums són una porta a un altre món, d’on ningú torna al creuar i amaguen la seua existència als habitants del poble més pròxim.

Més informació:

1 comentari

  1. me gustaria hacer de extra en la pelicula muchas gracias