S’aprova l’alienació de 945,15 m2 per a l’eixamplament industrial de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns 14 de Maig, el ple ordinari d’aquest mes amb una sèrie de qüestions importants al damunt de la taula. Una d’elles tractava al voltant del plec de clàusules administratives que han de regir l’alienació, prèvia urbanització de 952,15 m2 de sòl urbà a l’eixamplament industrial de Vilafranca. Un tràmit necessari per poder adjudicar als interessats aquestos metres quadrats que queden disponibles a la zona industrial.

Un altre dels plats forts de la sessió era la concertació d’una operació d’endeutament a llarg termini, en cumpliment del Real Decret Llei 4/2012, de 24 de Febrer. El Govern d’Espanya ha aprovat el Pla d’Ajust presentat per l’Ajuntament de Vilafranca, segons s’informava la passada setmana.

A la sessió també es parlaria al voltant d’altres qüestions, com son les mocions presentades pel Grup Socialista, sol·licitant a la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, la convocatòria dels programmes Ezoint, Pamer i Encorp o la presentada a la Conselleria d’Educació per a la convocatòria d’ajudes a les Escoles Infantils. A properes edicions de Nord Notícies desenvoluparem aquestes qüestions.

Més informació: |