Un any després, el moviment 15-M del Matarranya se manté vigent i actiu

comarquesnord.cat . Matarranya . dimarts, 15 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Un any després del naixement del Moviment ‘Indignat’ del 15-M, les mobilitzacions i accions del col·lectiu al Matarranya segueixen endavant. Al llarg d’estos gairebé 365 dies, Vall-de-roures i altres punts de la nostra comarca han sigut escenari d’assemblees i accions. S’ha aconseguit, entre altres coses, que es filmon els plenaris de l’ajuntament de Vall-de-roures, així com s’ha mostrat a la ciutadania un nou enfocament de la realitat social i econòmica que ens envolta a través de les seues publicacions.

Les assemblees s’han mantingut els dijous (anades a menys, però) des de la primera acampada que es va fer hores abans de que se celebressin los comicis municipals i, en alguns llocs, autonòmics del passat maig de 2011. A la vegada, per Calaceit també va passar la ‘Marxa Indignada’ de Barcelona a Plaza Sol.

I sense anar més lluny, la tarda de dimarts, dia del primer aniversari del 15-M, es farà una concentració i posterior manifestació a Alcanyís, per després fer una nova assemblea, en clau de Baix Aragó Històric.

Més informació: