El Dia dels Museus aproximarà els alumnes de Calaceit al Juan Cabré

comarquesnord.cat . Beseit . dimecres, 16 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

Els museus aragonesos se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus que tindrà lloc lo pròxim 18 de maig sota el lema ‘Museus en un món canviant. Nous reptes, noves inspiracions’. Un lema que va molt enllaçat a la introducció de les noves tecnologies als espais museístics. I és que les noves plataformes virtuals porten també noves idees i formes de comunicació, un context al qual els museus s’han d’adaptar.

Per commemorar esta fita, lo Govern d’Aragó, a través del departament d’Educació, Universitat, Cultura i Esport, ha organitzat una àmplia programació d’activitats en tots els seus museus per commemorar aquesta data. Cal recordar que el Dia dels Museus se celebra des de l’any 1977 amb el propòsit d’arrimar el món dels museus als ciutadans, per la qual cosa també es fan programacions i activitats especials.

De fet, enguany hi participen un total de 29 museus en tot l’Aragó. En el cas del Matarranya, lo Museu Juan Cabré de Calaceit té diverses activitats damunt de la taula. La primera d’elles consistirà en una jornada de portes obertes en la que participaran los alumnes de l’Escola de Calaceit este divendres 18 de maig. La segona d’elles passe per la inauguració de la interessant mostra ‘Caricaturas’ de Luis Grañena que serà dissabte.

Més informació: | |