La portada del Notícies: “La gestió erràtica de la Fàbrica Giner pot tirar a perdre les instal·lacions esportives”

Setmanari d'informació comarcal Notícies . 18 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Comunicacions dels Ports ha publicat un nou número de la revista, amb l’actualitat més destacada de la setmana i altres novetats. En portada, “La gestió erràtica de la Fàbrica Giner tira a perdre les instal·lacions esportives”. Este titular va acompanyat d’una crònica que repassa la història del complex des de
la seua rehabilitació i obertura a l’any 1995.

En pàgines interiors, article especial de la morellana Anna Costa dedicat a a les xiques del Club Bàsquet Femení Morella per la Final Four.

L’actualitat política passa per l’edifici Colomer-Zurita i les necessàries actuacions que demana; la reunió de tècnics d’oficines de turisme de la Comunitat Valenciana a Morella; la visita del delegat del Consell a Castelló per explicar les mesures d’estalvi econòmic o les mocions presentades pel plenari de Vilafranca.

La informació cultural queda reflectida amb la presentació del Primer Curs de Música Medieval i Renaixentista que viurà Morella a l’estiu o les Jornades de la Solidaritat.

El cicle de rogatives, rotllos i primes de la comarca ens porta instantànies de Cinctorres o Vilafranca. Tanca la revista el treball dels veïns en els carrers de Morella per al 53 Sexenni.

Acompanyen la publicació les fulles del camp i l’esport. Ja està al carrer el número 972 del Setmanari d’Informació Comarcal “Notícies”.

Més informació: |