Les Joventuts Socialistes del País Valencià tindran representació conjunta als Ports-Maestrat

comarquesnord.cat . Vinaròs . dissabte, 19 de maig de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Les Joventuts Socialistes del País Valencià estan a punt de crear dins de l’organització la unió de les agrupacions de les comarques dels Ports i el Maestrat. La seu del PSPV de Vinaròs va acollir la primera reunió dels JSPV de les agrupacions de les dues comarques per tal d’afrontar la futura constitució de la comarca Ports-Maestrat.

La zona compta actualment amb quatre agrupacions de Joventuts Socialistes: Vinaròs, Benicarló, Càlig i Morella. En la reunió van estar presents els secretaris generals de les agrupacions, així com altres militants de JSPV de les dues comarques, entre els que es trobaven el tinent d’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i el vocal de l’executiva de les Joventuts Socialistes, Marc Bellvís. 

Aquesta reunió va ser una primera presa de contacte entre tots els participants, així com va servir per fixar les bases del que “té de ser i els objectius que tindrà aquesta organització” apuntaven representants a la reunió. D’altra banda, van posar-se sobre la taula diferents temes d’actualitat, entre els que van destacar “malauradament les actuals retallades què els ciutadans estem sofrint per parts dels governs del Partit Popular” assenyalaven des de JSPV.

Des de Joves Socialistes de Ports-Maestrat volen fer ”una clara defensa de l’educació pública, creem que les retallades que l’Educació està patint, estan posant en perill el futur del nostre país. Sense inversió no podem eixir de la crisi”. Properament tornaran a realitzar alguna trobada d’este tipus, coincidint també en una revitalització de la distribució per comarques del PSPV tal com van aprovar en el seu darrer Congrés Nacional del que el morellà, Ximo Puig, va eixir com a secretari general.

Més informació: | | |