Querol i Bellvís obtenen càrrecs al PP i al PSPV

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 19 de maig de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: ,

El XIIIé Congrés Regional del Partit Popular, on Alberto Fabra ha aconseguir fins al 81,3% dels volts per a continuar liderant el partit, també ha tingut sabor morellà. La nova executiva, que en aquesta ocasió ha estat molt ampla, té al morellà Miguel Ángel Querol com a un dels membres de la Junta Directiva Regional. El jove és també president de les Noves Generacions dels populars morellans i va ocupar el número 5 a la llista de les darreres eleccions locals.

Querol ha declarat, mitjançant les xarxes socials que “moltes gràcies a tots i totes per les felicitacions i també moltes gràcies per pensar en mi per a la incorporació a la junta regional del PPCV. Faré tot el posible per estar a l’altura”.

. Bellvís, a les joventuts socialistes
Per la seua banda, fa unes setmanes, el també morellà Marc Bellvís ha sigut elegit membre de l’executiva de les Joventuts Socialistes del PSPV-PSOE, que ha celebrat aquest mes de maig el seu congrès nacional. Bellvís ocupa el càrrec de vocal.

Més informació: |

1 comentari

  1. moltes felicitats als dos per els carrecs ara ya sabeu el que toca treballar desde dins dels partits per la millora de la nostra comarca.