LA FALSA: “Esportistes d’élite”

Joan Carles Marcobal . 20 de maig de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

Que una comarca com la dels Ports sigue capaç de posar els seus esportistes entre la flor i la nata de l’esport autonòmic i provincial és un fet més que destacable. Hi ho ha aconseguit. El passat cap de setmana Morella vivia una festa del bàsquet amb la disputa al Pavelló Jaume I de la final autonòmica entre els 4 millors equips del País Valencià. I tant que va ser una festa.

El públic assistent va poder gaudir de l’espectacle oferit per les jugadores (millor dir les jugadores que les xiques, no?) del Ros Casares, Nou Bàsquet, CBF Morella i San Blas, en ordre de classificació final. Sens dubte un 10 per a eixes jugadores, especialment per a les del CBF Morella, com també una matrícula d’honor per als organitzadors/es de l’esdeveniment i tota la gent que el va fer possible.

També va ser un bon cap de setmana futbolísticament parlant: els jugadors del Morella, en primera regional, no sols aconseguien mantenir la categoria sinó que encara es van permetre el luxe de quedar en sisena posició, lloc de UEFA si foren de 1ª Divisió.

I lloc de Champions per al Cinctorrà que s’ha quedat tercer de segona regional, havent fregat amb la mà els llocs d’ascens, l’any que ve serà. Com també espero que la propera temporada el Vilafranca ocupe eixos llocs de privilegi. En definitiva, un premi a l’esforç dels nostres esportistes que han sabut il·lusionar a tota una comarca i a unes aficions cada setmana. De primera divisió no cal parlar-ne, el Vila-real ja és de segona havent perdut no sé si diners però sí els papers.

Més informació: | | | |