El president de la Diputació visita aquest dimecres Villores, La Mata, Olocau i La Todolella

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 22 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, visitarà aquest dimecres la comarca dels Ports. Serà amb un matí intens de treball que el portarà en primer lloc a les 10 hores a Villores, després a La Mata a les 11.30h., a continuació a les 13.00h. a Olocau del Rey i tancarà l’agenda a les 14.30h. a La Todolella.

A cadascun dels municipis, Moliner realitzarà reunions amb els representants municipals per tal d’escoltar les demandes de cada poble. Just aquesta setmana, el president de la Diputació va completar els seus 100 primers pobles visitats des de que va prendre possessió la nova corporació en diferents rutes de treball que ja l’han portat en reiterades ocasions a la comarca.

Segons Moliner “des de la institució provincial tenim clar que no importa el color polític ni el tamany, l’únic que importa és intentar estar sempre al costat dels petits problemes que afecten a la vida dels ciutadans”. En aquestes visites, Moliner assenyala que “en tots els racons de la província anem a estar sempre atenent el que més falta li puga fer al ciutadà, les petites coses que milloren el dia a dia, conscients de que el moment ens exigeix mantenir la qualitat de vida dels nostres pobles al 100%.

En el poc més d’un any al poder, una de les visites més recordades, curiosament als Ports, va ser el mateix dia que es va cremar el santuari de La Balma, amb la presència del president de la Diputació al lloc dels fets per veure la situació. També va destacar la trobada amb l’alcalde de Morella, Ximo Puig, amb abraçada i signatura del llibre d’honor incloses, normalitzant les relacions entre ajuntament i Diputació que van ser molt convulses en temps de Carlos Fabra.

Més informació: | |