Morella recull més de 1500 quilos de roba durant les Jornades de la Solidaritat


Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ha tornat a organitzar una recollida de roba, en el marc de les Jornades de la Solidaritat. Els veïns de la localitat han tornat a respondre a esta crida i han col·laborat amb l’aportació de més de 1500 quilos de roba. La regidora de solidaritat, Malú Blasco, ha volgut agrair “el caràcter solidari dels veïns del municipi que, una vegada més, s’han solidaritzat amb els que menys recursos tenen”.

La roba es va entregar a la ONG Tots Units, a Vila-Real. Allí, és la pròpia organització la que separa el gènere i el diferencia per talles. Blasco explica que “la quantitat de roba depositada en les instal·lacions municipals és semblant a la d’anys anteriors”. Cal recordar que en la campanya de 2010 els veïns de Morella van aportar més de dues tones, una xifra de rècord.

La recollida de la roba ha sigut una de les activitats organitzades en les Jornades de Solidaritat. La principal novetat d’estes ha sigut la participació dels alumnes del col·legi Mare de Déu de Vallivana a través d’exposicions, representacions de contes i projeccions de pel·lícules. A més, per al públic general s’han realitzat xarrades sobre cooperació internacional , col·loquis, visionats de documentals i pel·lícules i parades solidàries.
La regidora afirma que “és important sensibilitzar els veïns i veïnes de la importància de la solidaritat amb els més desfavorits”. També recordava que el consistori ha tornat a aprovar l’aportació del 0,7% del pressupost municipal a ajudes amb projectes de cooperació amb el Tercer Món.

Més informació: