Morella signa aquest dimarts el préstec del pla d’ajust

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 22 de maig de 2012 .
Etiquetes:

La quantitat que demana l’Ajuntament de Morella dintre del Pla d’Ajust proposat pel Govern central ascendeix al milió i mig d’euros. D’esta quantitat, comencen demanant una primera fase de vora un milió tres-cents mil euros, una xifra que ja va ser aprovada en sessió plenària i que està a punt d’arribar al consistori. Avui dimarts, l’ajuntament signa el préstec amb l’entitat bancària assignada pel Ministeri d’Economia, que en este cas ha sigut “La Caixa”.

La primera fase del Pla d’Ajust conclourà amb el pagament a part de les empreses amb les quals hi ha deutes pendets. De la quantitat total, falta demanar 300.000 euros. Aquelles empreses que encara vulguen acollir-se a esta segona fase del pla poden presentar la seua sol·licitud a les dependències de l’Ajuntament de Morella.

El Pla d’Ajust proposat pel Govern de Mariano Rajoi té per objectiu saldar els deutes dels ajuntaments amb els seus proveïdors. Una mesura econòmica que alleuja momentàniament els consistoris però que no resulta gratuïta. Estos han de fer front a uns elevats interessos a l’hora de tornar les quantitats que l’executiu els posa a disposició.

Més informació: