El festival de teatre Capsigrany torna a Vilafranca entre el 7 i el 10 de juny

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 23 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

Entre el 7 i el 10 de juny Vilafranca tornarà a viure la màgia del teatre. Arriba una nova edició del Capsigrany. Serà la tretzena edició d’una mostra que ha consolidat el teatre de qualitat a l’interior castellonenc. A més el Capsigrany continuarà amb la seva aposta per fomentar les arts escèniques entre els més joves. De fet, seran els alumnes de l’IES de Vilafranca els que inicien la mostra. El grup de teatre de Matilde Escuder, compost pels alumnes de l’IES representarà “Odisseu” el dijous dia 7.A partir d’aquest dia la marató de teatre es prolongarà fins al diumenge dia 10.

La crisi no pot amb l’escena i un total de deu representacions ompliran la Casa de Cultura de Vilafranca i els carrers de la localitat. “Eufòria” de l’Horta Teatre suposarà la continuació de les representacions el divendres dia 8 de juny. Com és habitual el Capsigrany tractarà d’apropar a tots els públics, nens, pares, mares, majors, joves. L’oferta i els horaris busquen un ampli espectre. El dissabte dia 9 Perifèria Teatre arribarà a la Casa de Cultura amb “Guyi-Guyi”. A la tarda Xarop Teatre presentarà a la Plaça Don Blasco “Pirata Barba”. Aquest any l’animació amb Esmuvi Batucada ambientarà els carrers de la localitat. La percussió acompanyarà els aficionats fins a la Casa de Cultura on Pep Bou representarà “La poètica de les bambolles de sabó”.

El dissabte dia 9 a la nit la companyia Markeliñe congregarà als aficionats al poliesportiu municipal amb “Anomalia Magnètica”. Una disco mòbil posarà el punt final a la jornada. El diumenge dia 10 cloenda amb “L’Illa Desconeguda”, a càrrec de Markeliñe, que repetirà presència al Capsigrany. Alaigua Teatre amb “Asucar” a la Plaça d’En Blasc tancarà les actuacions. Com és habitual en les últimes edicions en el Capsigrany no faltarà una mostra fotogràfica. En aquest cas recordarà els 20 anys del Grup d’Animació La Xalera, que al seu dia va posar el germen perquè naixés la passió teatral a la Vila. Els detalls del festival es donaran a conèixer el proper dissabte dia 26 a les 12.30h a la Casa Social de Vilafranca.

Més informació: | |