“En la majoria de municipis la gestió d’este tipus d’instal·lacions és dels ajuntaments, per la qual cosa l’assenyat és que fóra així”, diu Moliner de la Fàbrica Giner

comarquesnord.cat . Villores . dimecres, 23 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

El President de la Diputació, Javier Moliner, ha visitar aquest dimecres quatre municipis de la comarca dels Ports: Villores, La Mata, Olocau del Rei i La Todolella. En tots ells ha mantingut reunions amb els representants municipals per a conèixer de primera mà les necessitats puntuals de les petites localitats.

Moliner va estar acompanyat dels vicepresidents Francisco Martínez i Andrés Martínez. Segons Moliner “tenim clar que no importa ni el color polític ni la grandària, l’única cosa que ens importa és intentar estar sempre al costat dels petits problemes que afecten a la vida dels ciutadans”. En aquesta visita va estar en tres localitats governades pel PSPV i una pel PP. Entre els objectius va estar arribar a acords “per a optimitzar recursos, estem al costat dels nostres clients naturals, esperant ser útils en la prestació de serveis o altres gestions que puguem aportar perquè estem a la disposició dels alcaldes”.

El president va tractar diversos assumptes, entre d’altres la carretera CV-120 que uneix La Mata i Olocau del Rei que presenta molts clots i irregularitats “en aquests moments l’actuació està sotmesa a la declaració d’impacte ambiental en ser una zona d’alt valor ecològic pel que cal anar amb compte per a no afectar l’entorn, anem seguir treballant amb la conselleria per a executar aquest tram” assenyalava Moliner. També va tenir paraules per a la N-232 “la comunicació en la comarca excepte alguna excepció és bona, però passa per un projecte històricament oblidat que és aquesta carretera que deu convertir als Ports en una zona de possibilitats”.

. La Fàbrica Giner

D’altra banda, Moliner va tenir paraules a la situació de les instal·lacions esportives de la Fàbrica de Giner abandonades per la Fundació Blasco de Alagón de la qual la Diputació forma part del Patronat. “És una decisió que no em competeix poder-la resoldre, en la majoria de municipis la gestió d’este tipus d’instal·lacions és dels ajuntaments, per la qual cosa l’assenyat és que fóra així, però aquest cas és excepcional i s’han d’asseure la Fundació i el consistori per a trobar la millor solució possible”. Recordar que la propietat de la Fàbrica de Giner és de la conselleria d’Hisenda, que encara no ha contestat a les reiterades peticions de l’ajuntament de Morella a abordar aquesta problemàtica situació.

Més informació: | |