Morella busca gestors per a la piscina

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 23 de maig de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

La piscina de Morella suposa una molt bona proposta d’oci durant els mesos d’estiu. Dos zones d’aigua i un altra de bar permeten passar els dies de sol amb la millor distracció. A dia d’avui, aquells interessats a gestionar la Piscina Municipal encara estan a temps. Tan sols han d’apropar-se a les oficines del CISE per tal d’informar-se de les clàusules administratives.

Aquells interessats a estar al front de la piscina també disposaran del bar. Estes instal·lacions permeten el servei de qualsevol tipus de menjar: entrepans, plats combinats o amanides. Seguint amb la mateixa línea que els anteriors estius, el bar de la piscina també podrà servir sopars.

Enguany l’afluència de visitants augmenta per ser any de Sexenni. La piscina pot ser un bon complement als actes sexennals, per tal de combatre el calor i desconnectar del bullici de la gent.

Durant tota esta setmana, fins divendres, encara es poden fer les sol·licituds per gestionar la piscina municipal. Al mateix temps, també es busca a un socorrista amb titulació homologada. Els interessats han d’enviar el seu currículum al CISE de forma presencial o també per Internet.

Més informació: | |

1 comentari

  1. a mi me agradaria portarla