Forcall reclama millores en sanitat i atenció social pel que l’alcalde es reuneix amb directors territorials per trasllada’ls les demandes

comarquesnord.cat . Forcall . dijous, 24 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Ampliar la Residencia de la Tercera Edat de Forcall ha estat una ambició en les darreres legislatures. Poder comptar en 60 places, 20 més de les que compta el centre en l’actualitat faria que el funcionament del centre fora més viable. L’Ajuntament està disposat a portar a terme el finançament de l’ampliació, però necessita que la Conselleria avale la concertació de totes les places.

En la reunió en el cap de la direcció territorial de serveis socials, també es va tractar de la possibilitat de compartir un fisioterapeuta amb el centre de salut que com, en el cas de Morella, donara servei als veïns que ho necessiten, però ajudara també a estalviar al centre geriàtric aquesta despesa. La possibilitat de comptar periòdicament en més especialistes, i la necessitat d’ampliar el centre de salut que ja s’ha quedat menut, van ser temes tractats en el director territorial de sanitat.

L’atenció d’urgéncies a la nostra comarca, on la única Samu ubicada a la zona està a Vilafranca, i sols es troba operativa 12 hores al dia, va ser altra de les qüestions que recordava el primer edil de Forcall als responsables de Sanitat. Els temps no són fàcils, però les demandes de Forcall requereixen més de voluntat política que de grans inversions. Els delegats de les conselleries es van mostrar receptius, però sols es van poder comprometre a estudiar els requeriments de Forcall.

. Vídeo . Forcall reclama millores en serveis sanitaris i socials

Més informació: |