El Casp, nou equip de Regional Preferent

comarquesnord.cat . Casp . divendres, 25 de maig de 2012 .

El Casp s’ha convertit en un nou equip de Regional Preferent a falta d’una jornada de lliga. L’excel·lent fase d’ascens que ha fet l’equip saragossà l’ha convertit en el millor equip de la Primera Regional qui, a la vegada, ha complert les expectatives, ja que era un dels clars favorits per lluitar per l’ascens. Així ho ha demostrat al camp, que ha fet una temporada brillant.

En la primera fase, en la que la Primera Regional es va dividir en dos grups, el Casp ja va acabar en primera posició. En aquella ocasió, va sumar un total de 44 punts dels 54 possibles. De fet, va guanyar 14 dels 18 partits disputats, i només va fallar en quatre ocasions, aconseguint 67 gols a favor (una mitja de 3,7 gols per partit) i 13 en contra. A més, només va perdre contra Albalate i Híjar (tots dos a domicili).

Però si la primera fase va ser brillant, la segona ha estat espectacular. I és que el Casp ha guanyat tots els partits que ha disputat, aconseguint a més uns registres poc habituals en aquestes categories. En els 13 partits jugats ha sumat els 39 punts que hi havia en joc. Ha aconseguit 42 gols a favor (una mitja de 3,2 gols per partit) i només 3 en contra. En aquests partits, només va patir contra l’Sportin, equip que jugarà la promoció d’ascens.