El Portell Sporting Cabrillas guanya la Copa de la UJI de futbol sala

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 25 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Un equip dels Ports, el Portell Sporting Cabrillas, s’ha proclamat este dijous campió de la Copa de la UJI de futbol sala. Va ser en una final molt vibrant davant el Real Coholicos al pavelló de la Universitat. El resultat final 5-2 a favor dels de Portell.

A pesar de la diferència de gols, l’encontre no es va decidir fins al final. Als 10 minuts s’avançarien els Coholicos, però els portellans capgirarien la situació amb dos gols d’Albert per aplegar amb un gol a favor al descans.

A la represa, molt d’equilibri, perquè els rivals empatarien als 12 minuts amb un xut de fora de l’àrea. S’arribava a la recta final amb incertesa, però llavors emergiria la figura d’un dels cracks de l’equip, Carlos Chillida, que marcaria tres gols i sentenciaven la Copa i el triomf del Portell Sporting Cabrillas.
Tot un èxit d’este conjunt que enguany ha tancat una campanya excel·lent i s’ha vist les cares amb 47 equips tant a la Lliga com a la Copa. A la Lliga serien els primers del grup D i als playoffs aplegarien també a la final, quedant subcampions al perdre precissament davant el Real Coholicos.

A la Copa es van treure l’espina i la guanyarien molt merescudament. L’equip que porta el nom de Portell compta amb cinc joves de la localitat: Héctor Chillida, Carlos Chillida, Albert Ferrer, Miguel Buj i Abel Camiols. A més, s’han reforçat amb altres jugadors de la zona com Ximo Cruz de La Iglesuela, Marc Fabregat de Vilafranca, així com jugadors de La Plana amb Rubén Sánchez de Castelló i el porter, Francesc Escrig, de Les Useres que compta en la seua trajectòria amb grans èxits personals a l’haver estat porter de la selecció de futbol sala de la Comunitat Valenciana i sent una peça clau del Portell Sporting Cabrillas.

El triomf d’este equip es suma al dels Glober Torpes amb jugadors de Morella i Olocau del Rey que van guanyar la Lliga de la UJI en futbol 7. Tots dos equips van rebre el trofeu de campions este dious en la festa anual de l’esport de la UJI.