Un centenar de persones participaran en el Campionat d’Escacs de Valderrobres

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 25 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

La capital del Matarranya acollirà este cap de setmana un Campionat d’Escacs dirigit a gent de totes les edats. De fet, i segons va confirmar Rocío Zapater, del Departament d’Esports de la Comarcal del Matarranya (una de les entitats organitzadores de la festa), “tenim inscrites unes 80 persones”, encara que es podria arribar al centenar de persones, ja que sempre hi ha gent que s’apunta a última hora.

En concret, lo Campionat d’Escacs de Vall-de-roures es disputarà demà dissabte a partir de les cinc de la tarde, i es desenvoluparà durant unes tres hores. Lo campionat anirà dividit en tres categories: iniciació, avançat i adults, i es farà a la Pista Montecarlo de Vall-de-roures (als cines). L’organització convidarà els participants a un berenar i hi ha premis per als competidors guanyadors.

Este Campionat d’Escacs ha comptat amb l’organització de la Comarcal del Matarranya, i també amb el CRA Algars, el CRA Matarranya i el CEIP Vicente Ferrer de Vall-de-roures. Hi col·labora també el programa ‘Ajedrez en la Escuela’.

Més informació: |