Els Ports Aleví B es proclama campió de lliga

comarquesnord.cat . Cinctorres . dissabte, 26 de maig de 2012 .
Etiquetes:

El Pla del MigUll de Cinctorres va acollir la consecució del títol de Lliga del conjunt aleví B dels Ports FC. Tot un èxit d’un conjunt que està fent una magnífica temporada i ratificava el primer lloc guanyant al Cabanes 4-1 a falta de dues jornades. L’equip dirigit per Javi Yeste i Montxo Ibáñez tancarà una campanya d’ensomni en la que ha guanyat fins al moment 20 partits i sols han cedit un empat i una derrota. La confirmació podia aplegar el dissabte i no van desaprofitar l’opció.

A pesar del nerviosisme i la pressió d’un partit d’aquestes característiques, els joves van estar molt ficats des del principi. I això que el rival no era fàcil, al ser el Cabanes, cinquè classificat. Precisament aquest equip, junt al Borriol, és dels únics que li ha llevat punts al Renomar, ja que al seu camp es va empatar a un gol.

Però tot açò no va condicionar a l’equip que acabaria guanyant 4-1 en un intens partit amb dos gols de Carlos i dos de Marc. L’alegria en el moment que l’àrbitre xiulava el final va esclatar per a celebrar molt merescudament el triomf i el títol de lliga. Un grup de joves de la comarca que porta molt de temps jugant junts i que han confirmat la progressió amb esta victòria i lliga. Els membres de l’equip van desplegar una pancarta i no van escatimar en festa, pegant volta al camp i lluint unes samarretes commemoratives per l’èxit. Els pares i mares presents també es van unir a l’alegria en un acte esporàdic de molta emoció.

L’aleví B dels Ports ha fet història guanyant esta Lliga en una categoria en la que ha estat complicat mantenir la regularitat, ja que de principi van abandonar dos equips, per lo que el calendari ha estat molt irregular. Els Ports no ha perdut la tensió competitiva i ho ha demostrat guanyant este campionat a lo gran a falta de dues jornades per a que acabi la temporada. Un grup format per jugadors de Vilafranca, Morella, La Mata, Cinctorres i La Iglesuela del Cid. Enhorabona a Carlos, Jesús, Pablo, Josep, Eric, Marc Yeste, Àngel, Juan Pablo, Borja, Marc Colom, Gabriel i Patricia, junt als místers Javi i Montxo per haver fet possible esta Lliga.

Més informació: