Cretense guanya el Calanda (3-2) en l’última jornada i acaba l’any en 5ena posició

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 27 de maig de 2012 .

Lo Polideportivo Cretense ha tancat la temporada de la millor manera possible. Ho va fer amb victòria, davant del seu públic i sumant los 3 punts quan pràcticament s’acabava el partit. Suada victòria de l’equip de Queretes, que tanca la temporada en 5ena posició i en una segona volta espectacular. De fet, les coses van començar bé per al Cretense, ja que al minut 24 Sergi Manero va fer el primer per als locals. En canvi, l’alegria només li va durar dos minuts en un mal rebuig de córner. Això va obligar el Cretense ha tornar a començar. I el que són les coses. A falta d’un quart d’hora perquè acabés el partit, lo Calanda es va avançar en el marcador (1-2), gol que va caure com un gerra d’aigua freda al vestidor local. Però l’equip es va refer i va saber reaccionar prompte. Javi Susaneta al minut 34 de la segona part, va fer l’empat (2-2). I a falta de tres minuts, Sergi Manero va posar el definitiu (3-2) que va suposar una explosió d’alegria de l’equip i de tota l’afició.

Segons va destacar l’entrenador del Polideportivo Cretense, Alfredo Fuster, “la victòria ha estat molt treballada, perquè tot i que Calanda va vindre amb alguns juvenils, lo Cretense també tenia algunes baixes molt important”. Lo segon gol de Manero, segons va reconèixer Fuster, va ser “una explosió d’alegria col·lectiva” i amb el que “van rebre la recompensa”. Una victòria que posa l’equip 5è classificat, que vist que “en aquesta lliga tots los equips són molt forts i aquí no et regalen res, és tot un èxit”. A més, Fuster va subratllar que “la segona volta ha estat molt bona. Se va mentalitzar als jugadors, els vam dir que s’havien d’oblidar de la classificació i jugar al futbol. I tot això ha anat molt bé de cara als jugadors”. Ara, los jugadors del Cretense tindran fins a meitats de juliol unes merescudes vacances. “Que les aprofiton, que se les han guanyat”, va defensar el tècnic del primer equip.

De fet, Fuster va concretar que “cal donar les gràcies a tots els jugadors per l’interès i l’enorme disciplina i implicació que han demostrat”, com també a “la junta directiva, a l’afició i tota la gent que envolta el club”. De cara a la pròxima temporada, Fuster ja ha avançat que li agradaria tindre més efectius, perquè un planter de només 18 jugadors no deixa marge de maniobra quan hi ha sancions, lesions o compromisos. Pel que fa al nou format de lliga, Fuster s’ha mostrat encantat, ja que “t’obliga a estar molt concentrat”. Aquest “format curt de lliga t’obliga a anar a totes i té molta més emoció” i motivació, sobretot “per als jugadors”.

Amb esta victòria, lo Cretense tanca la temporada en 15 punts i una treballada 5ena posició. La derrota de l’Albalate i (com és lògic) la del Calanda li han permès escalar dos posicions en esta última jornada. De cara a la pròxima temporada, naix una nova exigència per a l’equip matarranyenc: millorar esta excel·lent campanya.