El CBF Morella es fa la “foto de família”

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 28 de maig . 1 comentari
Etiquetes:

Els quatre equips del CBF Morella, unes 40 jugadores, acompanyades dels entrenadors i entrenadores, es van reunir per a realitzar la foto de família. Aquest acte és habitual fer-lo cada final de temporada i és el preàmbul de la festa del club que es realitzarà el 9 de juny. La coordinació és total per a que no falli res a l’hora de fer la instantània.

El propi president i entrenadors, José Moreno, com si d’un partit es tractés, organitza a les xiques per a que totes apareguin en la fotografia. A les més menudes és a les que més els costa, però en paciència, al final totes apareixen en el marc de la fotografia, ajudades per banquets i distribuïdes per files segons la categoria. Al fons les cadets i per ordre fins la primera fila les infantils, alevins i benjamins. Amb aquesta foto, les xiques podran tenir un record del que ha estat la temporada.

A més de la foto de grup, les xiques també es van fer fotos per equips, cadascuna en la seua categoria. Aquestes imatges realitzades al Jaume I es lliuraran en la festa anual que servirà per fer balanç de la campanya i celebrar en germanor el formar part d’este grup.

L’equip més destacat esta temporada ha estat el cadet que ha disputat la Final Four que, a més, es va disputar a Morella. Al final no van jugar el Campionat d’Espanya, però l’èxit aconseguit ha estat molt gran. Una pàgina en la història del club per a un grup que veurem que passa de cara al futur. Hi ha opció de crear un conjunt júnior, que seria la primera vegada que es fa. També algunes jugadores podrien anar a jugar al Nou Bàsquet Femení Castelló, club amb el que hi ha una bona relació en l’aspecte de jugadores cadets que busquen noves aventures esportives.

De cara a la propera temporada, a més d’esta opció de crear el júnior, el club podria tenir variacions. Actualment hi han quatre categories, i depenent de les xiques que s’apuntin hi hauran entre dos o cinc equips. Sols estarien assegurats a estes alçades l’aleví i l’infantil.

Un dels aspectes més destacables una vegada que s’ha organitzat la Final Four a Morella, ha estat que moltes xiques tenen interès per entrar al club, lo que pot garantir el futur a curt-mig termini.
Això sí, a més de xiques, fa falta gent implicada en el projecte que puguen entrenar i tirar una mà a José Moreno que pràcticament concentra tota la feina.

D’aquesta manera, el club es pot fer més gran, donant l’opció de practicar este esport en clau femenina.

Més informació:

1 comentari

  1. Van jugar com una merda que ix del cul.