El govern no dóna data per a arreglar el Port de Querol a la N-232

comarquesnord.cat . Madrid . dilluns, 28 de maig de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El Govern assegura que no resulta possible determinar “amb rigor” una data de finalització de l’actuacions previstes en els trams Barranc de la Bota-Mas de la Torreta i Mas de la Torreta-Morella sud, en la continuació de la N-232 des de la província de Terol a Castelló.

L’Executiu contesta d’aquesta manera en una resposta per escrit a una pregunta del diputat Chesús Yuste (Izquierda Plural), qui s’ha interessat per la situació administrativa de l’últim tram de la N-232 a la província de Terol entre la intersecció de Ràfels fins al límit de la província de Castelló i la seva continuació amb la pujada del Port de Querol fins a Morella. El condicionament del tram “Intersecció C-V a Ràfels-límit provincial Castelló es troba en l’actualitat en fase d’obres”, segons el Govern. També afirmen des de Madrid que resta per condicionar l’entorn del Port de Querol, entre els punts kilomètrics 46,3 i 54,9, dividit en dos subtrams: Barranco de la Bota-La Torreta i La Torreta-Morella sud. Tots dos traçats es troben en fase de projecte i estan pendents de l’obtenció de declaració d’impacte ambiental.

Donada la situació administrativa d’aquests subtrams, que requereixen d’aquestes declaracions i de l’aprovació dels projectes constructius previs a la licitació d’obres, “no resulta possible determinar amb rigor una data de finalització per a les actuacions previstes”, indica l’Executiu en la resposta.

L’abast i viabilitat d’aquests projectes es determinarà en el Pla d’Infraestructures, Transport i Habitatge que està elaborant el Ministeri de Foment.

Més informació: | | |