L’Ajuntament de Morella realitza xicotetes actuacions per a millorar l’estat de la xarxa viària de la ciutat

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 28 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

La brigada municipal d’obres està escometent distintes obres en la xarxa viària de la localitat, per a millorar el seu estat. Les actuacions han començat al carrer Sant Julià, junt a la Costa Pressó, i a la Plaça de la Basílica Arxiprestal i continuaran en altres vials. El principal objectiu és que la ciutat present el millor aspecte possible per a rebre a la marededéu de Vallivana i celebrar el Sexenni, entre el 16 i el 27 d’agost.

El regidor d’obres, Rhamsés Ripollés, afirma que “hem de combinar les grans actuacions que s’han fet estos últims anys amb xicotetes intervencions que ajuden a millorar la localitat”. A més, afegia que “el Sexenni és el moment més important que viu la localitat cada sis anys i els carrers han d’estar d’acord amb l’esforç que realitzen els veïns i veïnes per guarnir-los”.

Durant les pròximes setmanes es continuarà amb este pla de millora de la xarxa urbana amb actuacions al carrer Confraria, Julian Prats o Sant Miquel.

. Costa Pressó

La brigada també ha conclòs la renovació integral a la Costa Pressó. Una actuació important, pel fet que quan es produïen fortes tempestes, l’aigua penetrava a les vivendes. El problema de les filtracions va ser detectat a través d’una càmera de vídeo, que l’empresa que gestiona la xarxa d’aigua de la ciutat va introduir per tot el sistema de clavegueram.

. Vídeo . Morella adequa els carrers per al Sexenni

Més informació: |