Oscar Tena es suma a la pugna per a liderar al PSPV-PSOE de la província de Castelló

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 28 de maig de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

Segons informa El Periódico Mediterráneo, Óscar Tena, l’alcalde de Vilafranca i expresident del PSPV durant el temps que Jorge Alarte va ser secretari general dels socialistes valencians, es suma a la pugna per liderar el partit a la província de Castelló de cara al pròxim congrés dels socialistes de Castelló, el 9 de juny, en l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora.

D’aquesta manera, i després de confirmar-ho el propi Tena a este rotatiu, ja serien tres els socialistes que han mostrat la seua disposició a assumir la secretaria general del PSPV de Castelló: el propi Tena, l’actual secretari general, Francesc Colomer i l’alcalde de Vila-real, José Benlloch.

Óscar Tena ratificava al Mediterráneo la seua voluntat de presentar una candidatura a la secretaria provincial del PSPV com “una decisió meditada” i convençut que “sí puc arreplegar els avals necessaris”, és a dir, almenys el 20% dels delegats.

Tena assegura assumir el repte “lliure d’etiquetes i tuteles”. L’alcalde de Vilafranca defensa que concep el seu projecte “sense exclusions” i “molt participatiu”, en el qual tindran cabuda “totes aquelles persones que tinguen ganes de treballar amb mi. Som molts els que demanem un canvi en el partit”, en referència a la possibilitat que Colomer torne a renovar el càrrec de secretari general del PSPV provincial i en referència als últims comicis electorals.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Per a que ho entenga el que no estiga posat en el tema del socialistes valencians, el que realment volia dir al presentar les seves raons per a presentar-se era:
    “ara que Alarte ja no és el president m’hauré de buscar alguna cosa per la meua part”

    Em fa gracia el socialisme valencià, molt parlar de regeneració, de noves formes de fer política etc etc etc però segueixen amb les seves disputes familiars d’ara et vote jo i després em regales una cadira… fins que no comencen a discutir propostes em compte de en noms poc futur els veig.