Els guanyadors del 3er Concurs Escolar del Territori Sénia viatgen a València

comarquesnord.cat . València . dimarts, 29 de maig de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

Els alumnes guanyadors i els acompanyants de cada una de les 25 Escoles del Territori del Sénia, participants en el 3er Concurs entre alumnes de 6è de primària i que tenia com a tema obligatori el Patrimoni, com a Premi han realitzat un viatge a València gràcies al patrocini de la Fundació Rei Jaume I i amb l’organització de la Mancomunitat Taula del Sénia.

La primera parada va ser a Burjassot, a Canal 9, que es va visitar amb una guia, “on primer vam poder gaudir d’un vídeo corporatiu que ens va apropar i informar de tota la seva trajectòria. Tot seguit vam visitar les instal·lacions, des de maquillatge, perruqueria, control..i els diferents platós on s’emet tota la programació diària”, apunten els participants.

D’allí “vam anar a fer una visita amb guia molt complerta al palau dels Borja i Benicarló i a l’hemicicle de Les Corts”, expliquen. Tots els nens van seguir molt atentament totes les explicacions, des de la seva història política i patrimonial fins l’actualitat.

Per tal de poder continuar amb una tarde d’oci, “vam marxar cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències, fent una primera visita a l’Oceanogràfic. Allí vam poder recórrer i visitar les diferents instal·lacions i conèixer de prop més de 45.000 exemplars de 500 espècies diferents: belugues, morses, lleons marins, pingüins, estrelles, taurons…tot un món submarí. Allí mateix vam recuperar forces per dinar i per la tarde, vam acabar de veure la resta d’espècies, acabant amb la visita del gran espectacle dels dofins, ple de màgia i diversió”, continuen explicant.

Per acabar la jornada i sense eixir de la Ciutat de les Arts i les Ciències, “vam anar cap a l’Hemisfèric on vam poder veure les pel·lícules en 3D de les Tortugues i el Principito”, conclouen.

Més informació: | | | |